zondag 31 juli 2011

Nijntje lamp van PapaMaria

Een tijd geleden kwam ik op mijn zoektocht de Nijntje lamp van PapaMaria tegen en mijn hart maakten weer een sprongetje! Wat zijn die lampen mooi!! 

De Nijntje lamp is een ontwerp van Mr Maria, een ontwerpduo bestaande uit Jannes Hak en Lennart Bosker. In 2006 besloten zij samen te gaan werken om, zoals ze het zelf zeggen, de wereld van moois te voorzien.

Onder de naam PapaMaria maakt Mr Maria kinderproducten, met als pronkstuk de enige echte levensgrote Nijntje lamp. Vanuit hun thuisbasis in Amsterdam broedt PapaMaria op dit moment alweer op een aantal andere gouden eieren die binnenkort meer moois voor de kinderkamer zullen bieden. Dat beloofd weer veel goeds…. Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar de andere gouden eieren die er aan komen!


In de meeste kinderkamers ligt of staat wel iets van nijntje. De kleine nijntje boekjes, waarin Nijntje Pluis allerlei avonturen beleeft, als knuffel aan de rand van het bedje, een poster aan de muur, als applicatie op een fietsje of afgedrukt op een shirtje. Nijntje is alom vertegenwoordigd.

PapaMaria heeft haar eigen nijntje. Nijntje als wachter aan de dromenpoort want met haar zachte schijnsel past zij de hele nacht op je kindje. Nijntje als trouwe metgezel gedurende de dag als je kind in zijn/haar kamertje speelt en de wereld op zijn/haar manier ontdekt.Nijntje heeft een stilistische, serene, bijna Boeddha-achtige uitstraling. De nijntje lamp is niet alleen een aanvulling voor elke kinderkamer maar ook pure eye catcher in ieder modern interieur.Nijntje is verkrijgbaar in 2 afmetingen: 80 x 40 cm en 50 x 40 cm.

De lamp is vervaardigd uit polyethyleen, onbreekbaar en recyclebaar en bovendien milieuvriendelijk en wordt geleverd met een spaarlamp.Met de aanschaf van de prachtige Nijntje lamp, koop je mijn mening geen lamp, maar een prachtig object dat de (kinder)kamer zal verrijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen