donderdag 4 augustus 2011

Aden + Anais swaddle een echte Mummy Musthave uit Amerika!

Wat zijn ze toch mooi en handig, die Swaddles van Aden + Anais!
In eerste instantie ontworpen als inbakerdoek, maar je kunt ze echt overal voor gebruiken.
Bijvoorbeeld als lakentje in de wagen, handdoek na het baden, in de maxi cosi, borstvoedingcover, spuuglap, zonnescherm voor de kinderwagen en nog veel meer.


In Amerika zijn de swaddles een regelrechte hit, maar in Nederland heeft de Swaddle nu pas echt bekendheid gekregen. Wij verkopen de swaddles nu 1 jaar, maar je merkt dat mama’s echt moesten wennen aan zo’n nieuw product. Inmiddels gebruiken een heleboel mamma’s de Swaddle en hebben ze ervaren hoe ideaal ze zijn! Nu komen er bv mama’s in de winkel die van een vriendin hebben gehoord hoe ideaal de swaddle in gebruik is en willen ze er natuurlijk zelf ook een paar! Uiteindelijk is mond-tot-mond reclame het allerbeste!

De multifunctionele swaddles zijn gemaakt van een super zachte, 100% ademende katoenen muslin. Deze is licht en open geweven waardoor de lichaamstemperatuur van de baby op een natuurlijke wijze wordt gereguleerd .
De swaddles zijn zacht voor baby’s huidje en geschikt voor dagelijks gebruik. Hoe vaker ze gewassen worden hoe zachter ze aanvoelen. Door het extra grote afmeting, 120  x 120 cm, zijn ze super makkelijk in het gebruik.
De swaddle is verkrijgbaar in diverse superleuke dessins: Jungle Sam, Prince Charming, Princess Posie, Stars en nog veel meer! Medio augustus komt er een nieuwe versie uit: de Twinkle Star, Deze wordt uitgevoerd met grote en kleine sterren in grijs en zilver. Dat wordt ook weer een topper!
Verpakt in een mooie doos of zoals de single uitvoering in een mooi stoffen zakje is de Swaddle het perfecte (kraam) cadeau. 


Jut en Juul heeft een grote collectie Swaddles in de webwinkel en onze winkel in Leiden en natuurlijk ook vanaf media augustus de nieuwste uitvoering Twinkle Star! www.jutenjuul.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen