maandag 5 september 2011

Klippan eco wollen dekens

Klippan eco wollen dekens Hiermee kun je letterlijk ‘onder de wol kruipen’

Wollen dekens ouderwets....absoluut niet! De eco wollen dekens van Klippan zijn echt trendy en bijzonder mooi!

Dit zijn van die dekens zoals je moeder of oma ze ook had. Vraag maar eens of zij nog dekens hebben van vroeger. Ik weet bijna zeker dat zij allemaal de echte wollen dekens bewaard hebben! Deze Klippan dekens ga jij ook weer bewaren!


Klippan is een Zweeds familiebedrijf dat is opgericht in 1879. De basis van Klippan ligt in het produceren en weven van wol voor industrieel gebruik. In de jaren ’80 kwam daar de productie voor thuisgebruik bij.Het familiebedrijf Klippan is opgericht toen Jöns Petter Magnusson  een wolspinnerij kocht in het dorpje Klippan in 1879

Het bedrijf groeide van jaar tot jaar. Klippan is gestart met het produceren voor industrieel gebruik tot de jaren ‘80. In de jaren zeventig was Klippan een van de meest moderne wolspinnerijen van Scandinavië met ongeveer 100 medewerkers.Alle Klippan dekens hebben het Eco-keurmerk en zijn gemaakt van 100% eco wol. Wol is ademend en vochtregulerend, een veilige keuze voor het wiegje en ledikant.
Klippan staat bekend om de zeer hoge kwaliteit dekens in combinatie met bijzonder mooi design. De Klippan dekens zijn gemaakt van de beste materialen en zijn op een ambachtelijke wijze met respect voor mens en milieu geproduceerd.

  
Klippan ledikantdeken eco wol IJsbeer roze

De collecties worden gekenmerkt door creativiteit en originaliteit. Kwaliteit en bijzonder design staan voorop. Zo zijn er dekens met elanden, schapen, aapjes, jungledieren, ijsberen,  ringen, ruiten en strepen. De dekens zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren. Onder andere grijs, groen, beige, rood en blauw. De dekens zijn aan beide zijden te gebruiken. Een kant bv grijs met offwhite elanden en de andere kant offwhite met grijze elanden. Zo heeft de wieg of ledikant iedere keer een andere uitstraling!

Klippan ledikantdeken eco wol Schaap grijs

Klippan ledikantdeken eco wol Jungle groen

Klippan ledikantdeken eco wol Eland grijs


Jut en Juul heeft een grote collectie Klippan wieg- en ledikantdekens in wol en katoen in voorraad in onze winkel in Leiden en uiteraard ook in onze webshop. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen