zaterdag 1 oktober 2011

Toddler kinderbestek en servies

Toddler kinderbestek en servies.....Scandinavisch Design voor kleine handjes!

Deze bijzonder mooie tafelcollectie komt natuurlijk weer uit Denemarken!

De Toddler tafelcollectie is echt fantastisch mooi om te zien en bovendien ook zo ontworpen dat de kleintjes hiermee heel goed leren eten met bestek. Design en functionaliteit werken hier perfect samen! Een uniek kinderbestek/servies, speciaal ontworpen voor hele jonge kinderen


Het Toddler bestek is ontworpen door de Deense Jozefine Bentzen. Het ontwerp heeft al, zeer verdiend,  twee design awards gewonnen: de Formland Design Award Autumn 2009 en de Red Dot Design Award 2010, wat de meest beroemde designcompetitie ter wereld is. Het Toddler kinderbestek is in Nederland genomineerd voor de Baby Innovation Award 2011.


Door de speciale innovatieve vormgeving – kort, rond en stevig – en de heldere kleuren grijpen kindjes dit bestek instinctief vast. Dankzij het slimme design kunnen ook de kleintjes dit bestek al goed vasthouden en hanteren. Zo leren kindjes al jong om goed met bestek te eten en zij vinden het natuurlijk ook geweldig leuk om zelf te eten!

Tot nu toe was er alleen het bestek, maar nu komt er (eindelijk!!) ook bijpassend servies op de markt. Medio oktober verwachten wij de eerste levering! Leuk!

Het Toddler servies bestaat uit 3 mooie en praktische designproducten, een beker, bord en kom, waarmee kleine kinderen makkelijk en veilig zelf kunnen eten en drinken. Dankzij de aantrekkelijke vormgeving gaan ze nu maar wat graag aan tafel!Natuurlijk is er bij het ontwerp van dit servies weer overal aan gedacht, zodat het voor de kleintjes
makkelijk te gebruiken is!

De beker is zo vormgegeven dat een klein kind het goed kan vast houden. 
Daarom heeft de beker geen handvat maar een rand. Die rand steunt op de vingers van het kind zodat de beker niet door de handjes kan wegglijden. De buitenkant van de beker is gemaakt van een antislipmateriaal zodat het kind de beker stevig kan vasthouden. De bodem daarentegen, is glad. Zo kan de beker gemakkelijk over de tafel worden geschoven zonder dat het direct omvalt. Om de beker stabiel te maken, is extra gewicht in de bodem van de beker geplaatst.Het bord heeft een unieke langwerpige vormgeving met brede randen aan de uiteinden zodat het kind het bordje goed kan vasthouden. Om te zorgen dat het eten makkelijk op het bestek komt, zijn de lange kanten van het bordje erg smal en van binnen steil gemaakt. Dit zorgt er ook voor dat het bordje vlakbij het kind gezet kan worden. De afstand van het eten tot de mond van het kind is zo veel korter waardoor de kans dat het eten op de schoot of op de tafel valt, veel kleiner wordt. Het bord is zowel aan de buitenkant als aan de onderkant voorzien van antislipmateriaal. Daardoor staat het heel stabiel en kan het niet over de tafel geschoven worden.De kom lijkt erg op het bord, maar heeft een ronde binnenkant. Zo kan pap, soep of bijvoorbeeld yoghurt makkelijk worden opgeschept. De kom staat stevig op de tafel of het blad door het extra gewicht dat in de bodem is geplaatst. Ook kan het niet glijden over de tafel dankzij het antislipmateriaal op de buitenkant en aan de onderkant.De hele collectie is verkrijgbaar in 4 leuke kleuren: Limegroen, Oranje, Aqua en FuchsiaGeweldig om een heel set bij elkaar te hebben en het is natuurlijk ook een perfect kraamkado!

Wij verloten onder alle inschrijvers van onze nieuwsbrief en ‘likers’ van onze facebookpagina 2 kinderbestekjes in de kleur naar keuze. Wil je kans maken om zo’n geweldig bestekje ga dan snel naar www.jutenjuul-webwinkel.nl en meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of ga naar http://www.facebook.com/jutenjuul en ‘like’ onze pagina! Medio oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen