woensdag 16 januari 2013

3 Sprouts bij Jut en Juul

Jut en Juul heeft er weer een nieuw merk bij en daar zijn wij heel blij mee!3 Sprouts is een geweldig merk uit Canada dat in 2007 is opgericht door 3 vrienden.
De gezamenlijke liefde voor baby's en unieke, moderne producten bracht hen op het idee om een collectie te creëren die zowel kinderen als ouders aanspreekt.


3 Sprouts is met de leuke applicatie en geweldige kleuren echt weer een merk waar je vrolijk van wordt! Bovendien zeer handig in gebruik!


De opbergmanden, commodemanden en wasmanden met applicaties van een aap, bever,
muis, vos, hert, geit enz enz zijn echte eyecatchers voor de in baby- of kinderkamerAlle producten van 3 Sprouts zijn vervaardigd uit 100% biologisch katoen en op ethische wijze gemaakt in China. Voor hun applicaties maken zij gebruik van 100% ecologisch vilt (onder meer gemaakt van gerecycled plastic flessen). Jut en Juul is gek op 'eerlijke producten' dus dit merk past ook om die reden ook helemaal bij Jut en Juul!


Geweldige grote stevige opbergmanden voor in de baby- en/of kinderkamer of voor in de speelhoek van de woonkamer. Hier berg je makkelijk al het los slingerende speelgoed in op. De opbergmanden hebben een extra grote opslagcapaciteit en behouden hun vorm. De manden zijn afneembaar met een vochtige doek. Afmeting: 45 x 44 x 44 cm
De wasmanden hebben 2 grote oren die je naar beneden kunt klappen. Op deze manier krijg je een ronde opening die net groot genoeg is om je vuile kleertjes in te stoppen, maar blijven de was tegelijkertijd ook mooi uit het zicht. Klap de hendels weer naar boven en je kunt de wasmand makkelijk optillen. De wasmanden zijn afneembaar met een vochtige doek. Afmeting: 48 x 56 x 28 cm
Te koop in de winkel in Leiden aan de Lange Mare 108 en natuurlijk in onze webwinkel www.jutenjuul.nl

Vind je 3 Sprouts ook zo leuk? Like & Share dan onze Facebookpagina en maak kans op zo'n superleuke wasmand Goat. Bij 4100 likes verloten wij deze wasmand!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen