dinsdag 12 februari 2013

Milestone Babycards voor al je mooie momenten....


Het eerste jaar maakt je baby een enorme ontwikkeling door. Het eerste lachje, de eerste keer omrollen, het eerste fruithapje en ga zo maar door.

Met de Milestone Baby Cards kun je deze mooie momenten op een leuke manier vastleggen! In het doosje zitten 30 mooi geïllustreerde kaarten met een leeg datumvakje. Lacht je kindje bijvoorbeeld voor het eerst, dan pak je de betreffende kaart, vult de datum in en legt deze naast je kindje om een onvergetelijke foto te maken. Je kunt de foto ook op de achterkant van de kaart plakken! Nooit meer nadenken over wanneer was dit ook al weer! Handig!
  De Milestone Babycards zijn prachtig geïllustreerde kaarten met bv vandaag ging ik voor het eerst zitten, vandaag lachte ik voor het eerst enz.......

Een set bestaat uit 30 geïllustreerde kaarten in een luxe bewaardoosje 15.5 x 11.0 x 2.0 cm. Formaat van de kaarten 14.8 x 10.5 cm (ansichtkaart formaat)

Milestone Baby Cards zijn echt een musthave! Hartstikke leuk om te geven en krijgen. Natuurlijk een geweldig en origineel kraamcadeau!De Milestone Babycards kosten 16,95 en zijn  verkrijgbaar bij Jut en Juul Lifestyle for KidsGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen