maandag 15 juli 2013

Inspiratie ...... Prachtige kinderkamer in de kleuren wit, lichtgrijs, donkergrijs en saffier......

Vorige maand hebben wij op de facebookpagina van Jut en Juul een 'babymugging' wedstrijd uitgeschreven. Wie maakt de leukste babymugging foto......

De winnende foto!!

Babymugging is een nieuwe hype waarbij je je baby of kleuter zo fotografeert dat het lijkt of hij/zij in of uit een kopje komt! Wij hebben daar ontzettend veel leuke reacties op gekregen en geweldige leuke foto's ontvangen. De winnaar ontving van Jut en Juul een kadobon ter waarde van 75,00. De winnares heeft een prachtige Stonewash deken in de kleur Old Sapphire gekocht voor de kadobon!

Vandaag foto's ontvangen van de winnares Bianca van zoon Beau die enorm blij is met zijn Koeka deken en van zijn prachtige kamer!

De mama van Beau schrijft: Het is  inmiddels echt een ochtendritueel, Beau wil direct zijn Koeka badjas (natuurlijk ook in de kleur sapphire) aan en 'die" wijzend naar de Koeka deken, moet mee naar beneden. Het eerste uurtje bivakkeert meneer lounching op de sofa....... 

Wij waren direct helemaal weg van de kamer van Beau! Stylish, in een prachtige kleurcombinatie van wit, lichtgrijs, donkergrijs, saffier en prachtig hout zoals het krukje. Echt helemaal in de stijl van Jut en Juul......... Complimenten!!

Met dank aan Bianca voor de foto's!
1 opmerking: