dinsdag 30 juli 2013

Royal Baby George van Kate en William ook in een swaddle van Aden + Anais

Hebben jullie het ook gezien? Vorige week is de Royal Baby George geboren van Kate en William en natuurlijk werd baby George mee naar huis genomen in een Swaddle van Aden en Anais! Kate en William kozen voor de uitvoering Jungle Sam `birds`

Aden en Anais swaddle een echte Mummy Musthave uit Amerika!
Jut en Juul was het eerste verkooppunt van Aden en Anais in Nederland, inmiddels al weer 4 jaar geleden! In Amerika waren de swaddles toen al een regelrechte hit, maar in Nederland moesten de mama’s echt moesten wennen aan dit nieuwe product. Inmiddels gebruiken een heleboel mamma’s de Swaddle en hebben ze ervaren hoe ideaal ze zijn! Wie had er 4 jaar geleden verwacht dat er nu een ware run op de Swaddles van Aden + Anais zou zijn!De prachtige Swaddles van Aden en Anais zijn  door hun afmeting van 120 x 120 cm echt multifunctionele doeken. De Swaddles (naam zegt het al) zijn in eerste instantie ontworpen als inbakerdoek, maar je kunt ze echt overal voor gebruiken. Bijvoorbeeld als lakentje in de wagen, handdoek na het baden, in de Maxi Cosi, als borstvoedingcover, spuuglap, zonnescherm voor de kinderwagen en nog veel meer.


Juiste manier van inbakeren


Waar kun je een Swaddle allemaal voor gebruiken?Twinkle Star Grey


Inmiddels is de collectie van Aden en Anais uitgebreid met nog veel meer handige items, zo zijn er nu geweldige slaapzakjes, enkellaag voor de zomer en 4-laags voor de winter, sets met 3 slabs, prachtige aankleedkussenhoezen, dekentjes en nog veel meer!


De multifunctionele swaddles zijn gemaakt van een super zachte, 100% ademende katoenen muslin. Deze is licht en open geweven waardoor de lichaamstemperatuur van de baby op een natuurlijke wijze wordt gereguleerd .  De swaddles zijn zacht voor baby’s huidje en geschikt voor dagelijks gebruik. Hoe vaker ze gewassen worden hoe zachter ze aanvoelen.
Jungle
Ook zijn er hele mooie prints bij gekomen zoals Night Sky Hiboe met uiltjes in grijs met lichtblauw, Lovely Ellie met olifantjes in grijs met roze, Make believe met grijs met rode driehoekjes en de laatste aanwinst Up Up and Away met sterren en ballonnen in groen met zandkleur! Er zijn nu zelfs geweldige knuffels 'Musy Mates' ! Echt allemaal even leuk!

Musy Mate Rabbit

Verpakt in een mooie doos of zoals de single uitvoering in een mooi stoffen zakje is de Swaddle het perfecte (kraam) cadeau.
Up Up and Away

Night Sky Hibou Owls


Jut en Juul heeft een grote collectie Aden + Anais in voorraad in de winkel aan de Lange Mare 108 in Leiden en natuurlijk ook Online www.jutenjuul.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen