dinsdag 1 oktober 2013

Jut en Juul gaat naar een nieuw pand aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden!

Op dinsdag 8 oktober a.s. opent Jut en Juul Lifestyle for Kids een prachtige, grotere nieuwe winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in LeidenIk ben Jut en Juul 5 jaar geleden begonnen vanuit een passie. Een passie voor monumenten, design, interieur, inrichting, kortom alles wat met wonen te maken heeft en de kinderkamer is daar een belangrijk onderdeel van.

Ik ben echt zo blij met de nieuwe, grotere winkel! Eindelijk voldoende ruimte om de prachtige collecties van Koeka, Cottonbaby, Imps en Elfs Lifestylecollectie, Klippan, Ferm Living Kids, Aden en Anais, Moulin Roty, Skip Hop, 3Sprouts en nog veel meer te tonen.
Imps en Elfs Lifestyle collectie

Bovendien ademt het nieuwe pand een sfeer uit die precies bij Jut en Juul past. Het pand heeft een prachtige gevel die best stoer is maar ook lief, precies waar Jut en Juul voor staat.
Jut en Juul heeft afscheid genomen van een paar merken, maar er komen ook weer prachtige nieuwe merken bij, zoals de beddengoed collectie van Room Seven, prachtig bamboe kinderservies uit Frankrijk, de slingers en poms van Engel, leren babyslofjes van Baby Dutch en nog veel meer!

Verder hebben wij natuurlijk de hele collectie van Koeka in voorraad. 
Kom je even kijken dinsdag 8 oktober a.s. aan de Nieuwe Rijn 58, 2312 JH Leiden? 
De hele openingsweek ontvang je bij aankoop een leuke attentie!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen