vrijdag 28 maart 2014

Inspiratie voor de babykamer ...... Muziekjes in alle soorten en maten

   

Ben je bezig met het inrichten van de babykamer? Dan kan een muziekdoosje natuurlijk niet ontbreken. Ten eerste staat zo'n muziekje prachtig in je mooie babykamer maar het allerbelangrijkste is toch dat je baby aan het muziekje went en er heerlijk van in slaap valt! 
Een muziekdoosje is belangrijk voor een goed slaapritueel. Het maakt het afscheid nemen en naar bed gaan makkelijker voor je baby. De mooie klanken en het rustige tempo zorgen ervoor dat je baby tot rust komt en zich kan overgeven aan de slaap. Door het muziekdoosje aan te doen bij het slapen gaan zorg je voor een heel duidelijke structuur voor je baby. Wanneer de muziek aangaat, gaat mama of papa weg. Door het muziekje voelt je baby zich minder alleen.
Jut en Juul heeft een heleboel verschillende muziekdozen in de collectie. Van stof, gehaakt, vilt, pluche in allerlei verschillende kleuren, vormen en maten! Keuze genoeg. Binnenkort komen daar nog de prachtige handgemaakte muziekdoosjes van Blits'86 bij en die zijn ook werkelijk prachtig!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen