donderdag 13 maart 2014

Lodger heeft een prachtige nieuwe collectie swaddles, aankleedkussenhoezen en nog veel meer!!

Wie kent niet de bekende wrappers en bunkers van Lodger? Iedereen denk ik wel! Maar Lodger heeft nu een hele nieuwe collectie er bij! 

Swaddler in alle kleuren

Lodger is een Nederlands merk dat zich onderscheidt door comfort, eigenzinnige design, uitstekende kwaliteit en meerdere gebruiksmogelijkheden te bieden. Bij Lodger gaat het om het evenwicht tussen een aantrekkelijk uiterlijk, veiligheid en gebruiksgemak voor ouder en kind. Met de slim ontworpen producten van Lodger, die ontwikkeld worden met het doel om jonge ouders en hun kinderen mobiliteit en flexibiliteit te bieden voor thuis én onderweg, wordt het leven een stuk makkelijker.

Prachtige aankleedkussenhoes - Changer  24,95

Nu heeft Lodger een prachtige nieuwe collectie van gebreide katoenen Swaddlers, aankleedkussenhoezen, 
badcapes en inbakerzakken! Allemaal in geweldige print en mooie kleuren!

De Swaddler is gemaakt van heerlijk zachte gebreide katoen. Afmeting 120 x 120 cm en heerlijk om je baby in te bakeren, maar natuurlijk ook om af te drogen, in te wikkelen, als zonnescherm voor je kinderwagen. Kortom mogelijkheden genoeg! 
Je hebt de Swaddler in een 2-pack uitvoering (1 swaddler met dessin en 1 witte) en in een single uitvoering.


Lodger Swaddler inbakerdoek 21,90 / 39,90Lodger Changer in alle kleuren 24,95

Lodger heeft nu ook een nieuwe badcape Bubbler met armschaten. Dat is natuurlijk geweldig handig!
Ook weer in alle kleuren van deze serie verkrijgbaar. Deze bubbler kun je gebruiken tot zeker 5 jaar!
Handig ook voor zwemles en naar het strand!Lodger Bubbler 27,90


Vandaag hebben wij het laatste item uit de nieuwe collectie van Lodger binnen gekregen. De Bundler inbakerzak!Ook weer zo'n ontzettend handig ding! Slaapt je baby onrustig dan is inbakeren een hele goede oplossing. Met de Bundler kan iedere ouder inbakeren. Geen moeilijk gedoe met vouwen, maar gewoon vastmaken met klittenband!Lodger maakt het leven van jonge ouders echt Easy Going!
Lodger Bundler inbakerzak 0-3 maanden 24,90

Jut en Juul heeft de hele collectie in voorraad in onze winkel in Leiden aan de Nieuwe Rijn 58! Geen tijd om naar de winkel te komen of woon te ver weg, geen probleem natuurlijk! Onze webwinkel is 24/7 open!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen