donderdag 23 oktober 2014

Inspiratie kinderkamer...... Prachtige vilten dierenkoppenJut en Juul was al heel lang op zoek naar mooie dierenkoppen voor aan de muur van een babykamer/ kinderkamer. Wij kwamen er genoeg tegen maar net niet wat wij zochten. Sommige vonden wij gewoon too much of ze hadden ogen waarvan je dacht daar schikt een kind toch van...
Dan opeens kom je iets tegen en maakt je hart een sprongetje! De prachtige vilten dierenkoppen van de Engelse ontwerpster Fiona Walker. Wat zijn ze mooi! Precies zoals wij hadden gedacht! In prachtige kleuren, van vilt en met kleine kraalogen die je vriendelijk aankijken!

De eerste mail verstuurd naar Engeland begin augustus en nu eindelijk in de collectie! Soms moet je een lange adem hebben maar toen ze vorige week binnen kwamen bleek weer dat het wachten zeer de moeite waard was! Jut en Juul is weer ontzettend blij met deze aanwinst!

Wij hebben nu de olifant, giraf, leeuw, tijger, haas, dino, ram, konijn, zwarte beer en de zebra in de collectie. Allemaal even prachtig!

In onze winkel in Leiden aan de Nieuwe Rijn 58 hebben wij ze allemaal hangen dus kom een kijken, Heb je geen tijd, geen probleem want wij hebben ze natuurlijk ook in onze webshop staan en daar kun je ze 24/7 bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen