maandag 18 mei 2015

Inspiratie voor de kinderkamer...... Nobodinoz!!


Op onze zoektocht naar nieuwe hippe merken hebben wij al een tijd geleden het Spaanse merk Nobodinoz gespot! Wat is dit een super gaaf merk kinderkameraccessoires!! Met veel zwart / wit en daar houden wij zo van! Oh ja Nobodinoz moest zeker aan de collectie van Jut en Juul toegevoegd worden!!


 Nobodinoz nieuw bij Jut en Juul!


Op 22 november 2014 het eerste contact gelegd, maar zoals vaak bij buitenlandse merken natuurlijk geen reactie....... Na diverse onbeantwoorde mails uiteindelijk de telefoon gepakt en ja hoor contact. Mails nooit aangekomen..... tsja dan maar weer opnieuw een mail sturen. Wij kregen per omgaande bericht terug #blij

Tipi speeltent in 5 uitvoeringen

Nobodinoz heeft een enorme collectie en wij zouden het allemaal wel willen hebben maar helaas er moesten keuzes worden gemaakt! Wij hebben gekozen voor de dekbedovertrekken, wieg- en ledikantdekens, tipi speeltenten, speelmatrassen, sierkussens en gymtassen in de prints Pink Diamonds, Green Scales (mint groen) en de 4 uitvoeringen zwart / wit. Black Diamonds, Black Scales, Zigzag black en Black Honey Sparks (zwart met okergeel). 

Dekbedovertrek Vancouver 100 x 150, incl kussensloop


Prachtige speelgoedmanden in 2 maten: small en large

Wij hadden natuurlijk gekozen voor de allernieuwste collectie dus moesten wij nog even geduld hebben. Ons geduld is danig op de proef gesteld. Na meerdere toezeggingen kregen wij uiteindelijk niets, maar vanmorgen eindelijk het bericht dat onze bestelling echt eind van deze week wordt verstuurd. Yeah het is nu eind mei en de hele collectie van Nobodinoz is binnen!!


Kom de collectie bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden. Geen tijd? Geen probleem nauurlijk! Je kunt de hele collectie van Nobodinoz shoppen in onze webshop
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen