zaterdag 2 mei 2015

Ken je het merk Love Mae al?

Jut en Juul Lifestyle for Kids is ontzettend blij met het prachtige merk Love Mae uit Australië!

Love Mae heeft o.a. geweldige muurstickers en prachtig bamboe eetservies in de collectie.

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende muurstickers te koop, maar het merk Love Mea maakt wel hele speciale muurstickers. Deze muurstickers zijn vervaardigd uit textiel. Daardoor zijn ze ideaal voor de babykamer / kinderkamer.

De muurstickers van Love Mae zijn makkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Ze kunnen zelfs gewassen worden, wat natuurlijk heel handig is! De stickers kunnen op bijna elke ondergrond worden geplakt zonder deze te beschadigen.

De afbeeldingen zijn ook bijzonder mooi! Zo is er een stoer piratenschip, een huilende wolf, lieve vogels en een uil enz....

Love Mae muursticker Piratenschip

 Love Mae muurstickers Forest Friends

Love Mae besteedt ook aandacht aan het milieu. De gebruikte inkt is de meest ecologische op de markt en het productieproces verloopt zo ‘groen’ mogelijk.

 Love Mae muursticker twitter for boys


Ook heeft Love Mae prachtig kinderservies van bamboe. Met geweldige afbeeldingen en door de mooie en originele kleurencombinaties een streling voor het oog. De sets zijn verkrijgbaar in 3 of
4-delig. Met een heus piratenschip, een prachtige pauw, een lief hertje of een stoer vliegtuig!
Een keuze maken is ontzettend moeilijk want ze zijn gewoon allemaal even prachtig!

 Love Mae 3 delig eetset Peacock

 Love Mae 3 delig eetservies Pirate Feast

 Love Mae 5 delig eetset Farm Yard

 Love Mae 5 delig eetservies Forest Feast


In onze winkel in Leiden hebben wij de collectie op voorraad. Geen tijd om naar de winkel te komen, geen probleem natuurlijk! In de webshop van Jut en Juul Lifestyle for Kids kun je 24/7 shoppen!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen