dinsdag 28 juni 2016

Witlof for Kids bij Jut en Juul....... Prachtig beddengoed met het unieke Tuck-inn systeem!

Jut en Juul heeft er weer een prachtig nieuw merk bij Witlof for Kids!Witlof For Kids is een bedrijf opgezet door twee moeders dat slaap -, verzorgings- en speelproducten ontwikkelt voor kinderen in de leeftijd van 0-11 jaar. Producten die het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje sprankelender maken.
Een prachtige collectie beddengoed in mint en zwart/wit dat bestaat uit een ledikantlaken, ledikantdeken, hoeslaken, aankleedkussenhoes, kruikzak en een speendoekje.

Witlof for Kids heeft het unieke Tuck-Inn systeem ontworpen.
Het Tuck Inn systeem heeft aan één kant, het voeteneinde, elastiek in de hoeken waardoor de deken zonder plooien strak om een matrasje past. Het ledikantlaken heeft het zelfde systeem. Met dit dekentje en lakentje maak je een babybedje snel en eenvoudig op. Door dit unieke Tuck-Inn systeem van Witlof for Kids kunnen zelfs onrustige slapertjes het dekentje niet los trappen! Super handig!
De serie Moon is een prachtige serie in zwart wit. Het dekentje is afgezet met een okergele piping en heeft een heerlijk zachte teddy aan de onderkant. Het ledikantlaken heeft 3 brede stroken bovenaan het lakentje. Heel chique!
Bij de serie Moon past het witte ledikantlaken en het hoeslaken met een grafische print in zwart wit perfect.De serie Little Lof is de mint serie. Deze serie heeft een prachtige print in mint kleur met offwhite en is afgezet met een taupekleurige piping. Het taupe en offwhite lakentje passen hier perfect bij. Samen met het hoeslaken met grafische print in mint en het uni offwhite hoeslaken en perfecte combinatie die je kinderkamer helemaal af maakt!Wij hebben de hele collectie van Witlof for Kids in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden. Natuurlijk kun je ook alles vinden in onze webshop  waar je 24/7 kunt shoppen. Handig!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen